Telekommunikáció

 
 
A mai telekommunikációs eszközök esetén már nem az a kérdés, hogy tudunk-e egymással beszélni, hiszen mindenkinél ott van a mobil telefon. A fő szempontok a költség hatékonyság, a gyorsaság, az egyszerű elérés, a minőség és a megbízhatóság.
 
 
Csökkentse cége telefonköltségeit!
A mi feladatunk, hogy mindig az Ön igényeinek legmegfelelőbb megoldást válasszuk. Nézzük át közösen a cég összes telekommunikációs számláját, és biztos vagyok benne, hogy találunk olyan megoldást, amivel cége méretétől függően akár százezres nagyságrendeket sporólhat meg évente.
 
Minden bejövő hívást a megfelelő helyre!
Munkatársai munkáját nagy mértékben segíti, ha mindig csak azzal kell foglalkozniuk, ami az ő feladatuk. Ha állandóan azzal kell foglalkozniuk, hogy a telefonokat kapkodják, és átkapcsolják valahová, nem tudnak igazán hatékonyak lenni. Használjon a közvetlen mellék választás lehetőségét, vagy akár egy több szintű menürendszert a bejövő hívások kezelésére, így mindig csak annál cseng a telefon, akit hívtak.
 
Telefonközpont mellék akár a mobilon is…
 
Előfordult már önnel, hogy egy fontos hívást jó lett volna, ha át tudnak kapcsolni akár a mobiltelefonjára? Ez ma már természetes, és akár ingyenes is lehet. Nem kell az irodában ülnie ahhoz, hogy munkatársai vagy az ügyfelei elérjék Önt a céges mellékén. Ha akarja bárhol elérik anélkül, hogy meg kellene adnia a mobil telefonszámát. És ha nem akarja, hogy zavarják…
 
A fentieken felül még számtalan telekommunikációs megoldás segítheti az Önök munkáját. A vezeték nélküli, vagy éppen IP alapú rendszerek ugyanúgy lehetségesek, mint a meglévő rendszereik bővítése, vagy akár csak a megfelelő beállítása. Részletes megoldásainkhoz keresse munkatársainkat.