Biztonságtechnika

 
 
Mindenki szeretné biztonságban tudni értékeit, akár egy házról vagy éppen a cégénél lévő eszközökről van szó. A termékek sokaságából nem könnyű kiválasztani az Önnek megfelelőt. Viszont biztosíthatjuk, nem is lehetetlen…
 
Régóta foglalkozunk az elektronikus biztonságtechnikai termékekkel, de a jelenlegi irányvonalak nagy mértékben segítenek bennünket, hogy ezen a vonalon is igazán meghatározók legyünk. A jelenlegi termékeknél ugyanis mindenhez számítástechnikai ismeretek kellenek: PC-ről programozunk, számítógéphálózatra illesztjük a kamerákat, routereket programozunk a távelérésekhez, stb. Természetesen a biztonságtechnikai cégek közül kiemelkedő számítástechnikai ismereteink nem helyettesítik a szükséges biztonságtechnikai ismereteket. Ennek tudatában, és a jogszabályoknak megfelelően, vizsgázott szakembereink végzik az Önök védelmével kapcsolatos tevékenységeket, a meglévő számítástechnikai háttérrel.
 
Kamerás rendszerek más szemszögből
Azt, hogy kinek van szüksége valamilyen kamerás eszközre, azt mindenki maga tudja eldönteni. A kérdés inkább az, mit ér egy rendszer, ha nehézkes használni. Az általunk kinált megoldásokban akár otthon a TV elől távirányítóval, akár a világ bármely részéről egy számítógépről tudja felügyelni a kamera képeit.
 
Risztórendszerek
Ma már sajnos teljesen általánossá vált a szükségessége. Fontos, hogy ne csak helyben adjon jelzést, hanem akár egy szolgálat, vagy akár a tulajdonos értesüljön az esetleges riasztásról. Megoldásainkban már a családi házak esetén is lehetővé tesszük a részleges bekapcsolási lehetőséget. Így hatékony védelmet kapunk a besurranó tolvajok ellen is.
 
Tűzjelző rendszerek
 
A tűzjelző rendszereket általában azért telepíttetik a cégek, mert előírják nekik. Lehet, hogy nem véletlen az előírás? Ezek az eszközök, már a tűz kialakulásakor jeleznek, pontosan mutatva a tűz keletkezésének helyét. Minden esetben gyors információ jut el közvetlenül a tűzoltósághoz, így sokkal nagyobb valószínűséggel óvható az élet és az érték. Megéri?..!!