Magunkról

 
A számítástechnika, a hálózatépítés és a telekommunikáció területén elismertséget szerzett Lantech Kft-t már több mint másfél évtizede a belvárosban, a Szeglethy utcában találják meg vásárlói.
Az  évek során  - a tevékenységi körök bővülésének és a létszám növekedésének köszönhetően - kinőttük a rendelkezésre álló tereket. 2012-ben egy sikeres pályázatnak köszönhetően sikerült bővítenünk és korszerűsítenünk üzletünket és kialakítottunk egy modern  tárgyaló-és bemutatótermet is.  Ezzel nem csupán az volt a cél, hogy kulturált, igényes környezetben végezzük  munkánkat és fogadjuk ügyfeleinket,  legalább ilyen hangsúlyt kapott az a törekvés,  hogy az általunk forgalmazott, épített rendszereket működés közben mutathassuk be partnereinknek.  
  • Hogyan tudjuk elérni okos eszközeinkről a riasztó-vagy éppen a biztonsági kamerarendszerünket?
  • Az intelligens ház megoldásoknál miként vezérelhetjük a fűtést vagy éppen húzhatjuk el a szalagfüggönyt?
  • Mire képes egy IP telefonkészülék?
  • Hogyan festenek a legújabb notebookok és tabletek, mennyire állnak kézre, mennyire tetszetősek az esetleg már korábban kiszemelt eszközök?
Nagyon sok kérdés merülhet fel, igyekszünk valamennyit megválaszolni.
Tapasztalataink, mindennapi gyakorlatunk alapján meggyőződésünk, hogy a személyes kapcsolat ügyfeleinkkel, igényeik pontos feltérképezése semmi mással nem helyettesíthető. Ilyen  módon tudunk az elvárásoknak megfelelő, személyre szabott megoldásokat kidolgozni.
 
Érdemes hát benézni hozzánk, felkészült szakértőink várják Önt ! 

fausse montre