Miért van szükség rendszergazdára ?

 

kép1

A problémát jobb megelőzni, mint megvárni azt a pillanatot, amikor már csak egy sürgősségi beavatkozás, tűzoltás segít.  A stabilan, megbízhatóan működő rendszer eléréséhez  megfelelő időközönként  karbantartásra van szükség, akár a hardverek,  akár a szoftverek  területén.
A tapasztalatok szerint a meghibásodások nagyobbik része távoli segítségnyújtás révén elhárítható, ez a megoldás  a megrendelő számára különösen előnyös, hiszen sokkal kevesebb kieső idővel kell számolnia. A szolgáltató cég pedig csak akkor száll ki a helyszínre, ha az előbbi módon nem orvosolható a probléma.  Távolról természetesen a karbantartások egy része is elvégezhető (szoftverfrissítések, beállítások stb.)
Nem lehet eleget beszélni az adataink biztonságáról. Azok elvesztése, sérülése vagy legrosszabb esetben  illetéktelen kezekbe kerülése nagyon sokba kerülhet !
Mindezek megelőzésére átgondolt  adatbiztonsági tervre és annak folyamatos működtetésére van szükség. 
Kétség sem fér hozzá, a rendszergazdai munka valóban egy bizalmi státusz ! Éppen ezért nem javasoljuk az ideiglenes-és a részmegoldásokat. Bízza inkább profikra ! Olyanokra, akik megfelelő háttérrel, szakmai tapasztalattal és referenciákkal rendelkeznek.
Bízza ránk! 

Lantech Kft.

Általános hírek kategóriában