Miért használjunk IP telefont ?

 

kép1

Olyan cég esetében, amely több telephellyel rendelkezik, a központ és a távoli irodák  között IP alapon úgy történik  a kommunikáció, hogy az utóbbiak telefonkészülékei a székhely rendszerének mellékeiként működnek – ilyen esetekben  igazán érzékelhető lehet  a megtakarítás.
Szinte adja magát, hogy  az egyre elterjedtebb  távmunka résztvevői, vagy éppen a gyakran otthonról dolgozó munkatársak is bekapcsolhatók ily módon az egységes rendszerbe.
Korunk egyik fő trendje a mobil eszközök rendkívül térhódítása. Talán nem mondunk meglepőt azzal, hogy az IP telefonközpontok majdnem teljes értékű mellékállomásként tudják kezelni az okostelefonokat, sőt a hagyományos mobilokat is.
Néhány alapvető szolgáltatását, funkcióját emeltük ki csupán az IP telefóniának. A lehetőségek tárháza nagyon gazdag – hogy ezek közül melyiket vesszük  igénybe, a telefonálási szokásainktól és az igényeinktől is függ. A tervezéshez, a célszerűen és gazdaságosan működtethető kommunikációs rendszer kialakításához viszont mindenképpen javasolt megfelelő tapasztalatokkal rendelkező szakértő igénybevétele.

Lantech Kft.

Általános hírek kategóriában